fundaci�
Deixa el teu comentari:

* Camps requerits

Enviar
Sílvia Fortuny (Barcelona)
17-03-2021

La injustícia que es fa amb Manuel de Pedrolo, any rera any, fa cridar al cel.


eduard Montiu de Nuix (CERVERA )
01-02-2021

Dos suggeriments:
La Universitat de Lleida noi podria crear la catedrà Pedrolo.L,any del centenari no podria quedar reflectit en un llibre, com l,an Pla


ALEXIS CAPARROS TUDELA
18-11-2020

On podem trobar les 11 noveles de Temps obert de DanielBastida ?


Miquel Garcia Rovira (Ateneu Vilanoví (Vilanova i la Geltrú))
04-02-2018

Com podem aconseguir material de marxandatge
?(samarretes, etc...)


Àngel Soro (La Franja de Ponent)
29-10-2014

HOMENATGE 1.0
Novament reivindicant els grans que durant tant de temps van ser silenciats i que mai podem deixar de defensar com a nostres. Manuel de Pedrolo sempre present.


17-10-2014

Aquest Octubre veurà la llum Homenatge 1.0 nou disc del músic Àngel Soro, orgullosament reivindicant Pedrolo des de 1999. Cal protestar fins i tot quan no serveix de res.


FRANCESC DOMINGO (OLESA DE MONTSERRAT)
24-03-2013

A VEURE SI ACONSEGUIM QUE EL 2018 ES DECLARI L'ANY PEDROLO, TAL COM S'HA FET AMB L'ANY RODEREDA O L'ANY ESPRIU


Eduard Montiu (Cervera)
28-09-2012

En el discurs de la Mónica Terribas en la diada de l'11 de setembre, es va descuidar fer un reconeixament a l'autor més independentista a en Manuel de Pedrolo.Un oblit imperdonable.


Teresa (Barcelona)
05-03-2011

Voldria deixar constancia de la meva admiració per Pedrolo. He llegit moltes obres d' ell i sempre he pensat que no se li ha fet el reconaixement que es mereix.


Andreu (Arranz Morell)
04-02-2011

Hola a tots i a totes, i especialment a la senyora Adelais de Pedrolo, em sento satisfet i content de poder expressar la meva opinió en aquesta web. M'agradaria agraïr amb molta sinceritat l'esforç i la iniciativa que s'han fet per tornar a reeditar Totes les bèsties de càrrega, una de les millors o la millor novel·la que he llegit de Manuel de Pedrolo i, a més, una de les millors que he llegit en la meva vida. Fa molt temps que busco la primera edició, la de 1967, amb tapa dura i una il·lustraciómolt maca d'uns cirurgians i una dona al fons, però no el trobo per enlloc i he buscat a moltíssimes lllibreries i a internet. Si algú sabés on el venen de segona mà o algú el té i el vol vendre n'estaria també molt agraït, els llibres em fascinen i en concret Pedrolo és un dels meus autors preferits, tant que m'he proposat d'aconseguir reunir amb el temps la seva obra completa, tasca no gens fàcil.
Finalment, m'agradaria dir també que ja tinc moltes ganes de veure la pel·lícula del Mecanoscrit del segon origen, a veure si l'enorme esforç que feu Pedrolo per contribuir d'una manera tan magnífica a la literatura catalana i universal (encara que no tan reconeguda com penso que hauria de ser) dóna llum a un bon homenatge cinematogràfic.


Andreu Arranz (Barcelona)
22-11-2010

Hola a tots i totes, m'agradaria saber on és la seu de la fundació, si algú m'ho pogués dir li estaria agraïdíssim perquè fa temps tinc pensat anar-hi a fer una visita... Gràcies, i salut!


Andreu (Mallorca)
01-07-2010

Hola a tots, amigues i amics del gran Pedrolo, estic descobrint aquest gran escriptor a poc a poc, i m'he decebut molt en comprovar que hi ha llibres que són molt més difícils d'aconseguir... A part dels típics tres o quatre llibres coneguts, n'hi ha molts que estan descatalogats... M'agradaria que algú em digués com podria aconseguir rareses que m'interessen molt, com Text/Càncer, per exemple... Hi ha alguna manera, a través de la fundació, d'aconseguir aquests tresors? Gràcies, salut a tothom


Eduard Montiu de Nuix (Cervera-la Segarra-)
06-06-2010

Ha sortit el segon quadern Pedrolia,amb un bon nivell cultural i una acurada
presentació. Que per molts anys
continueu amb aquesta
mateixa linea,que a la fi, es un constant
homenatge a en Manuel de Pedrolo,
per mi, l`escriptor més important
del segle
XX.


Països Catalans (la indepdència)
29-08-2009

El teu llibre "Cal protestar fins i tot quan no serveix de res" recorda cada dia la nostra submissió a l'estat espanyol, cada cop que el llegeixo m'adono que cal lluitar fins al final, si no caminem cap a les utopies, l'èsser humà no avança. Sempre endavant //*//


eduard Montiu (Cervera- La Segarra)
13-05-2009

El primer quadern que la vostra fundació a publicat es fantàstic, animo a tots els pedrolians a
llegir-lo.Cap dels escrits es fluix, sino al contrari d`una gran profunditat.Que continueu amb aquesta important publicació, la meva més sincera felicitació.


Jaume (Barcelona (PPCC))
05-05-2009

Tot llegint "Memòries d'un militant catalanista" de Miquel Guinart, he trobat que en Pedrolo és Mestre en Gai Saber, per haver guanyat tres cops premis als jocs florals (Alguer-1961, Marsella-1967 i Tübingen-1970).

Salut i independència!


Eduard Montiu de Nuix (Cervera - La Segarra-)
10-04-2009

El meu sincer condol a la fundació Pedrolo per la mort de la Presidenta d,honor i esposa dèn Manuel de Pedrolo, Il.lma. Sra.Josefina Fabregat.


Matilde Romagosa i Gironella (Hamburg/Wolfenbüttel)
06-12-2008

Matilde (no Matzilde)


Matzilde Romagosa i Gironella (Hamburg/Wolfenbüttel)
06-12-2008

Anava jo cercant notícies sobre Jordi Romaguera (un altre Pedrolo!) i he anat a parar a aquesta pàgina. Vull dir que sóc una admiradora d'en Pedrolo i que ha estat una gran sorpresa trobar-me amb vosaltres. Salutacions des d'Alemanya.


Oriol (Barcelona)
09-07-2008

Ja fa uns anys que vaig llegint tots els llibres del Pedrolo que tinc i que vaig adquirint(que en són uns quants) per ordre d'escriptura. La veritat és que en tinc per tota la vida perquè no només llegeixo pedrolos. I confirmant el què ja sap tothom, només puc dir que és francament vibrant gaudir de com experimentava amb gran quantitat de registres diferents i, el què és més difícil, amb èxit (literàriament parlant, és clar, però d'això ja en parlarem un altre dia, oi?)


Núria (Manresa)
27-05-2008

Roger, si hi ha referències de la sèrie realitzada per TV3 del Mecanoscrit. Ves al menú "L'Obra", submenú "Referències en mitjans"


Roger (Barcelona)
16-03-2008

Hola, he trobat que a la biografia cronológica de l'autor hi manca una cosa que em jo crec que hauría de ser. Concretament que supervisa la produccio de TV3 de Mecanoscrit del segon origen. Carai, no tothom te una novel·la feta sèrie.
Salutacions.


Oriol (Barcelona)
08-03-2008

Per a la Carme Rosanas: Acabo de veure l'Apòcrif II i el III a la Setmana del Llibre en Català, però s'acaba demà diumenge dia 9...


Oscar (Vilagrassa(Catalunya))
26-12-2007

Pel Jaume Angerri: el relat al qual et refereixes es diu 'El límit' i pel que jo se, el pots trobar en el llibre ?Violació de límits?(Albertí Editor, Febrer 1957 Nova Col?lecció Lletres)


Jaume Angerri (Sant Cugat del Vallès)
23-12-2007

Podeu ajudarme? Vull trobar un escrit d'en Pedrolo que parla del fer camí: les marques d'unes petjades, que són continuades per altres persones. Quin títol té l'escrit? En quin llibre es troba?
Moltes gràcies.


1 2 3 »|